Όροι

 
 
 
Woodline
Έπιπλα για όλο το σπίτι Κόρινθος


Η εταιρεία μας “Woodline” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο,  δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του επίπλου, προσφέροντάς σας έπιπλα για όλο το σπίτι. Έπιπλα που ξεχωρίζουν για την υψηλής αισθητικής τους, αντέχουν στο χρόνο και μπορούν να αναδείξουν τον χώρο σας.

Από το 2008 η εταιρεία μας εγκαθίσταται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Κόρινθο στην θέση Αγιος Δημητριος. Λίγα μόλις μέτρα μετά την έξοδο της Εθνικής Αθηνών-Κορίνθου.

Με χαρακτηριστικά την ποιότητα, τη συνέπεια και τις προσιτές τιμές, στο σύγχρονο εργαστήριο μας στην Κόρινθο κατασκευάζουμε με φαντασία και δημιουργικότητα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα υπνοδωματίου, παιδικά έπιπλα, έπιπλα σαλονιού, έπιπλα μπάνιου, έπιπλα γραφείου, πόρτες, εσωτερικές σκάλες και όποιο άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

 

 
 

 
 
 
 
Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 800τ.μ. στεγασμένου χώρου εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής κατασκευής επίπλων κουζίνας. Επίσης, διαθέτει εκθεσιακό χώρο 200τ.μ. λιανικής πώλησης με έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πόρτες εσωτερικές, παιδικά δωμάτια, γραφειακοί χώροι, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες υπνοδωματίων κ.α. Τέλος, το σύνολο της έκτασης αποτελείται από αποθήκες και άνετο χώρο στάθμευσης.

Το γεγονός ότι το σύνολο της διαδικασίας παραγωγής εκτελείται στην ίδια μονάδα, εξασφαλίζει τόσο την υψηλή ποιότητα μέσω του άμεσου ελέγχου έως και την τελευταία λεπτομέρεια, όσο και την ελαχιστοποίηση του κόστους κατασκευής – και κατ’ επέκταση της τελικής τιμής – καθιστώντας τα προϊόντα της άκρως ανταγωνιστικά τόσο σε επίπεδο ποιότητας όσο και σε επίπεδο προσφοράς τιμών.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας. Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο και μέσα από την ανταλλαγή ιδεών με τους πελάτες μας διασφαλίζουμε για αυτούς το καλύτερο δυνατό κάθε φορά αποτέλεσμα που να ταιριάζει στο στυλ, στο γούστο σας αλλά και να διασφαλίζεται η εργονομία του. 
 

 

 
 
 
 

Μαζί δημιουργούμε το σπίτι των ονείρων σας!!!
 
 
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ