ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

 
 
ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Woodline | Έπιπλα για όλο το σπίτι Κόρινθος


Για ένα παιδί το δωμάτιο του είναι το βασίλειο του. Είναι εκεί που περνάει αρκετό χρόνο της ημέρας του είτε για να παίζει είτε για να μελετάει τα μαθήματα του. Τα παιδικά δωμάτια είναι δωμάτια γεμάτα χρώματα, γεμάτα σχέδια που πολλοί από εμάς πολλές φορές φτιάχνοντας τα ή διακοσμώντας τα βγάζουμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. 

Στην εταιρεία μας “Woodline” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, μπορείτε να βρείτε μοναδικές και ολοκληρωμένες λύσεις για το παιδικό του παιδιού σας. Τα έπιπλα μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες από βρέφη μέχρι εφήβους και σε κάθε φύλλο αγόρι ή κορίτσι, για να επιλέξετε εκείνα που θα προσφέρουν άποψη και στυλ στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Δημιουργούμε κρεβάτια, κουκέτες, κομοδίνα, γραφεία, βιβλιοθήκες, συρταριέρες, ντουλάπες και όλα τα έπιπλα για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις με στόχο να χωρέσουν τις ανάγκες και τα όνειρα των μικρών ηρώων μας. Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά έπιπλα για το παιδικό σας δωμάτιο όπως ένα κρεβάτι σε σχήμα καρδιάς ή σε σχήμα ενός αυτοκινήτου.
 

 

 
 
 
 
 

Μαζί με εσάς διαμορφώνουμε τα σχέδια και τα χρώματα που θέλουμε να έχουμε στους χώρους των μικρών μας φίλων για να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που θα μαγέψει το αγγελούδι σας.
 
 
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ