ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

 
 
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
Woodline | Έπιπλα για όλο το σπίτι Κόρινθος


Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος χαλάρωσης που μας εκφράζει και λειτουργούμε ελεύθερα. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλλει ένα υπνοδωμάτιο που θα μας βοηθάει να απαλλαγούμε από την κούραση όλης της ημέρας. 

Η εταιρεία μας “Woodline” η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων για το υπνοδωμάτιο σας σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας αλλά και το στυλ του χώρου σας.

Κρεβάτια, κομοδίνα, συρταριέρες, ντουλάπες και κάθε έπιπλο που επιθυμείτε για το υπνοδωμάτιο σας σε μοντέρνα, κλασική και minimal γραμμή. Μέσα από την μεγάλη ποικιλία σχεδίων που διαθέτουμε, μπορούμε σίγουρα να βρούμε τα ιδανικά έπιπλα για το υπνοδωμάτιο σας. 

Με φαντασία και πολύ μεράκι σας προσφέρουμε ένα δωμάτιο με ένα κρεβάτι φτιαγμένο στα μέτρα σας και προσαρμοσμένο στα γούστα σας. Μια πλήρως προσαρμοζόμενη ντουλάπα, σύμφωνα με τις διαστάσεις του δωματίου σας η οποία θα σας προσφέρει το μέγιστο αποθηκευτικό χώρο.
 

 

 
 
 
 
 

Επιλέξτε το πλαίσιο, όλο το εσωτερικό και τις πόρτες με σύστημα απαλού κλεισίματος. Τολμήστε και παίξτε με όλες τις δυνατότητες, επιλέγοντας πόρτες σε γυαλί, διάφορα χρώματα και καθρέπτες.
 
 
 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ